IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отслабване по време на пандемия: Как Чанинг Тейтъм свали 10 кг?

13 май 2021 10 50

Той кара колело всяка сутрин

БГНЕС

Месеците вкъщи, прекарани в изолация и липсата на работа се отразиха зле не само на нас, но и на някои наши любимци от големия екран. След като започна отново да тренира и трупа мускули, Чанинг Тейтъм е имал проблем с килограмите и е качил цели 10. Това призна самият той, гостувайки във вечерното шоу на Джими Фалън, където разкри как се е справил с този проблем.

„През първата седмица или около две седмици определено пиех бира и карах колело, но си казах, че това е лошо и не мога да го правя два месеца“, обясни той.

По-късно, в интервю за Кели Кларксън, холивудската звезда посочи, че хората са свикнали да го виждат с плочки и го наричат секссимвол, но в един момент той бил далеч от тази картинка.

„Като човек, който тренира усилено заради работата си, ви уверявам, че въобще нямаше да изглеждам така, ако не трябваше да съм гол в голяма част от филмите си“, признава Чанинг.

Заради това, че спрял снимките, Тейтъм прекъснал своята диета и регламентирания си тренировъчен режим, което довело до отпускането му по време на пандемията и в един момент и до желание за промяна.

„Започнах да тренирам всеки ден и беше страхотно. Станах съвсем нов човек“, казва актьорът.

Как Чанинг Тейтъм свали 10 кг.?

Чанинг Тейтъм,

БГНЕС

1. Храненето е много важно

Когато Тейтъм се подготвя за ролята си в Magic Mike XXL, има само 10 седмици, за да влезе във форма. Обръща се към треньора Ейрин Бабаян, който му препоръчва да яде редовно, а не да гладува. Пред списание Alpha Male той разказва, че държал актьорът да спазва стриктно режима си.

„Исках Чанинг да се храни на всеки два часа, за да даде на тялото си всички основни хранителни вещества, необходими за поддържане на тренировките, изгаряне на мазнини и изграждане на мускули“, обяснява специалистът.

Както тогава, така и сега, Тейтъм яде богати на протеини храни като яйца, пилешко или пуешко месо със зеленчуци. Понякога към тях прибавя и зеленчуково смути, в което има и малко плодове.

2. Различни видове упражнения за натрупване на мускули

Също като други свои колеги, тренирайки с инструктор, звездата от „Професия стриптийзьор“ не обича да тренира едно и също, а редува различни видове упражнения, за да предизвиква непрекъснато възможностите на тялото си. Докато се опитва да отслабне за Magic Mike, той прави упражнения през целия ден. Сутрин кара колело с километри, после има конкретен брой обиколки на басейна, лицеви опори, коремни преси и други. Същото повтаря и след като напълнява заради коронавируса и застояването вкъщи.

Според Бабаян, тайната е в това да няма две тренировки, които да са еднакви.

3. Езда

Може би си мислите, че стегнатото тяло на Чанинг се дължи най-вече на часове, прекарани във фитнеса, но за него спомагат и други активности, които той обича. Наскоро Тейтъм сподели, че след дълго време, в което не е яздил, се е качил отново на пони.

Макар той да язди заради новата си роля, това определено действа положително на физиката и неговата издръжливост.

4. Плуване

Притежавайки басейн в двора си, актьорът е истински щастливец. Хем може да хване тен при по-топло време, хем да плува или да се забавлява с приятели.

Няколко дължини на ден са достатъчни, за да натоварят всички мускулни групи на тялото по време на плуване и да благоприятстват за свалянето на излишните килограми, натрупани по време на пандемия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари